Behandelingen voor het lichaam

Himalaya Ritual

Een heerlijke behandeling met verwarmde Himalaya zoutstenen om het lichaam op te warmen en op te laden. Je geniet eerst van een lichaamsmassage, om spierpijn en andere pijnklachten te verlichten, ontspanning te geven en de stofwisseling te stimuleren. Daarnaast verwijderen de stenen ook de dode huidcellen, waardoor de huid aangenaam zacht aanvoelt. Na het zoutsteenritueel ontvang je een verzorgende gelaatsbehandeling waarbij eerst je huid volledig gereinigd wordt, waarna een verzachtend en voedend masker met biologische ingrediënten aangebracht. Afsluitend ontvang je nog een ontspannende hoofdhuidmassage.

Warme olie behandeling

Een zijdezachte massage van het hele lichaam met heerlijk geurende, warme olie. Gezond voor je huid, lichaam en geest. De olie wordt verwarmd tot ongeveer 39° C waardoor de poriën van de huid zich openen en de werkstoffen uit de olie worden opgenomen. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van zachte zoete-amandel olie met een heerlijke geur van seringen, die rijkelijk op het lichaam wordt aangebracht.

Tranquility Pro Sleep –

Anti-stress behandeling

01
Onthaasten

Wanneer de dagelijkse drukte je teveel wordt, ben je toe aan een

Tranquility Pro Sleep behandeling. 

02
Zintuigen

Deze behandeling, met zachte aanrakingen, is doeltreffend voor

3 zintuigen: horen, voelen en ruiken

03
Non-actief

De behandeling zet de hersenen in

de laagste frequentie, met diepe rust en hernieuwde energie

04
Weldadig!

Een perfecte behandeling bij stress en slapeloosheid.

Ear candling

Indiaanse oorkaarsen ceremonie, weldadig en rustgevend.

Beleef deze eeuwenoude traditie van de Hopi indianen uit Zuid-Amerika. Oorkaarsen zijn opgerolde strookjes linnen of katoen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden.

Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende accu- punctuurpunten, trommelvlies, middenoor en evenwichtsorgaan.

De handgemaakte oorkaarsen zijn van topkwaliteit, vanzelfsprekend zuiver natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen. De earcandling treatment is

inclusief een hoofdmassage om in totale ontspanning te raken.

25 minuten 37,00

Vacuüm therapie – Cupping

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode met cups en

olie die stamt uit de Chinese geneeskunde.

De cups wordt gebruikt om gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken met behulp van speciale glazen/plastic bokaaltjes. Door het vacuüm onder de huid wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen, met als resultaat een verbeterde bloedsomloop.

Een cupping massage wordt toegepast op acupunctuur punten. Een cupping massage wordt gegeven om blokkades in het lichaam op te heffen, bindweefsel verklevingen te behandelen en om schouder-nek-rugklachten, stress, spijsverteringsproblemen te verminderen.

Een cupping behandeling van de rug en nek voelt als een stevige massage, geeft ontspanning en brengt het lichaam in balans. Bij een cupping massage zal eerst een ontspanningsmassage plaats vinden om de huid en spieren op te warmen. Daarna zal de cupping methode worden toegepast.

25 min: € 38,-

40 min: € 51,-  

55 min: € 67,-

Scrub massage

Een combinatie van een ontspannende massage en scrubbehandeling.

Tijdens deze behandeling wordt je lichaam gemasseerd met een hydraterende scrubgel. De behandeling brengt ontspanning, stimuleert de doorbloeding, helpt bij het verminderen van een droge huid en verbetert de elasticiteit van de huid.

MOMMY MOMENTS

Ideale wellness behandelingen | LET OP!!! Uitsluitend geschikt voor aanstaande moeders!

G E Z O N D & L E K K E R

Healthy Detox

Deze Body & Face behandeling is een stimulerende en

ontspannende behandeling met vitaminen,

mineralen, ijzer en jodium uit algen. Deze bestandsdelen zijn essentieel voor het menselijk lichaam omdat ze zorgen voor een goede bloedsomloop, een afvoer van afvalstoffen en afbraak van onderhuids vet.

Ben je aan het diëten/afvallen of wil je je lichaam een boost geven? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

– Scrubmassage van de rug

– Stimulerende massage achterzijde van de benen

– Rugpakking met algen

– Stimulerende massage voorzijde benen

– Tranquility welkomstritueel

– Reiniging van het gelaat

– Peeling of scrub afgestemd op de huidconditie

– Reinigend kleimasker en een hoofdhuidmassage

Afsluitend een tonic, serum en een dagcrème

Himalaya Salt Xperience

Een luxe versie met een aanzienlijke uitbreiding op het Himalaya Ritual!

Na de genoemde lichaamsmassage wordt namelijk een zoutpakking aangebracht met een voedende olie en de geneeskrachtige werking van Himalaya zout. Dit voelt aan als een lichaamsscrub, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. De zoutpakking ontgift en reinigt het lichaam.

Na het aanbrengen van de pakking, wordt je lichaam compleet ingepakt. De pakking zorgt voor een zuivering van het lichaam, vergelijkbaar met 3 dagen detox bij een dieet.

Ook nu volgt een Comfort Zone Face treatment en een hoofdhuidmassage


World of Wellness!

MASSAGE VOOR LICHAAM EN GEEST

Ontspanningsmassage

Een algemene, klassieke vorm van massage waarin

verschillende massagetechnieken worden gebruikt zoals strijkingen, drukkingen en lichte knedingen.

Het doel van deze massage is om een algeheel ontspannen gevoel te krijgen. Ontspanning van spieren werkt natuurlijk fantastisch na intense inspanning, maar het kan ook preventief werken tegen spierklachten.

Diepe ontspanning is de beste anti-stress therapie, voorkomt diverse klachten en maakt de mens gelukkig!

25 minuten 36,00

40 minuten 49,00

55 minuten 63,00

Shiatsu Massage

Een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in je lichaam. Wanneer een energiebaan geblokkeerd is kan de Shiatsu massage zorgen voor betere energiedoorstroming en zodoende deze klachten verhelpen.

Singing Bowls massage

Aan de klankschaal massage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken ter grondslag. De met de hand gemaakte schalen, afkomstig uit het

Himalaya gebied, creëren unieke trillingen en klanken. Deze geluidsgolven zorgen voor een harmonieuze verbinding tussen lichaam en geest.

Een heerlijke lichaamsmassage en waarbij gedurende het ritueel de schalen op je lichaam worden gezet en aangeklopt.