ZONNE- / COLLAGEENBANK

Anti-ageing

van het hoogste niveau!

Boost je collageen, elastine en hyaluronzuur

voor een stralende teint en een prachtige kleur!

 

19 minuten

€ 9,50

NORMAAL: 10 ZONNEBADEN KAART € 90,- | NU 6 VOOR € 45,- !!!!

Zacht roze licht dat je huid zacht, strak en mooi maakt

Met onze collageen banken profiteert je hele lichaam in één keer  van anti-ageing, van het hoogste niveau! De speciale banken stimuleren de collageenaanmaak in het hele lichaam.

Collageen is niet iets dat in de huid gesmeerd kan worden, het lichaam  moet het zelf aanmaken. Door middel van roze gekleurd licht met een speciale frequentie wordt  de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd.  Deze stoffen zorgen er onder meer voor dat de huid verstrakt, fijne  lijntjes verdwijnen en de teint weer stralend wordt.

Maar ook binnen in het lichaam werkt het licht van de bank weldadig waardoor je na elke sessie een ultiem gevoel van welzijn zult ervaren. Bovendien zorgt UV-licht voor een mooie bruining. Je voelt je fitter, je humeur verbetert en het geeft je een gezonde kleur. 

19 MINUTEN €9,50 | 10x €90,00 | t/m 30 MAART 6x voor €45,-

ZIE EN VOEL DIRECT VERSCHIL!

Australian Gold

Nieuw bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Door het gebruik van Australian Gold zonnebankcrème word je niet alleen snel bruin, je bruine kleur is ook tot wel 40% dieper en intenser.

De crème gaat fijne lijntjes en rimpeltjes tegen en houdt het vochtgehalte op peil. De hoogwaardige ingrediënten verbeteren de kwaliteit van je huid in zijn totaliteit significant.

Sachets | 15 ml | € 2,95 (bij de receptie verkrijgbaar)