Hallo Lente!

Het is lente en daar worden we vrolijk van! De zon laat zich steeds meer zien, de dagen worden langer en alles staat weer in bloei. Elke dag

is het weer heerlijk vertoeven in de saunatuin van LeeuwerikHoeve. Afkoelen na een opgieting op een ligbed, even zwemmen of lekker relaxen in de jacuzzi met het zonnetje in je gezicht. Komt u ook snel weer langs?

Verwen uzelf met een dagje ontspannen! Om het nieuwe seizoen te vieren kunt u nu tijdelijk het Spring Vibes Arrangement reserveren. Een sauna bezoek met vele extra’s. U begint de dag met een kop koffie of thee en een lekker stukje gebak. Later geniet u van een heerlijke scrubmassage, een fris

begin van de lente! Een gezonde maaltijdsalade is inclusief en deze kunt u bestellen wanneer u wilt. Ook geniet u van een heerlijke opgieting tussendoor. Na uw verwendag ontvangt u nog een gift voor meer wellness thuis!

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.