Speciale Paas Acties!

Nog even.. en het is alweer Pasen! Dit jaar zijn we zowel op de eerste als op de tweede paasdag de hele dag geopend! En onze chef-kok Henk heeft iets speciaals in petto… een Paas High Tea! Een volledige dag entree inclusief een uitgebreide High Tea met allerlei hapjes en zoete gebakjes.


De prijs van dit arrangement? Slechts €53,50 per persoon! Kom gezellig met uw partner, familie of vrienden! Dit arrangement is alleen op eerste en tweede paasdag beschikbaar.


Klik hier om direct dit arrangement te reserveren.


Liever een scrub doen? De Finse Kuusi scrub is een lichaamsscrub in het Rhassoul stoombad. Deze milde scrubmethode verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Een heerlijk fris begin van het nieuwe seizoen! Na de scrub geniet u van een kopje thee en een kleine lekkernij, helemaal in de sfeer van Pasen. Deze actie is inclusief:


-       Volledige dag entree

-       Een heerlijke Kuusi Scrub

-       Een kopje thee

-       Een kleine versnapering


Dit alles voor slechts €44,- per persoon. Deze actie is alleen geldig op eerste en tweede paasdag. Reserveer hier snel want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.


Uiteraard zijn er ook genoeg opgietingen, massages en heerlijke gerechten deze dagen. U bent welkom! Wel handig om even te reserveren, ook al is het alleen een entree, zodat u verzekerd bent van een dagje ontspannen. Klik hier om direct naar de reserveringspagina te gaan.

PREVIOUS

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.