DAGELIJKS GEOPEND VAN 11:00 – 23:00 (ZONDAG tot 22:00)

RESERVERING VERPLICHT

WIJ ZIJN VOLLEDIG GEOPEND!


We hebben een hele zware periode mogen afsluiten en wanneer u bij ons binnenkomt kunt u zien dat we de verplichte sluiting hebben gebruikt om alles nog mooier, beter en fijner te maken!

In tegenstelling tot vele anderen hebben we niets met onze prijzen gedaan, wel zijn we gestopt met veel externe acties waarbij er veel nieuwe gasten met een hele scherpe actie zorgden voor extra volle sauna’s, iets wat we nu niet meer ambiëren.

Heeft u nog een badenkaart of externe voucher, neem contact op via info@leeuwerikhoeve.nl voor de geldigheid en beschikbaarheid.

Met een ontspannen en zeer liefdevolle groet,

Team LeeuwerikHoeve

Alles wat veel gevraagd/gedacht wordt…


Sauna’s zijn weer open en zonder testen, zonder mondkapje, maar met gepaste (1,5m) afstand en ruimte voor elkaar! Net als bij ons normaal is dus…

ABONNEMENT OF BADENKAART?

Vanaf 7 juni 2021 zijn de sauna’s dus weer open en dat betekent dat er weer heel veel kan. We willen de LeeuwerikHoeve echter niet overbevolken, niet te veel gasten tegelijkertijd en hanteren dus een bezettingsgraad van maximaal 50%. Helaas hebben we weinig ruimte om acties te doen, als ze er zijn, dan vaak tijdelijk en absoluut onder voorwaarde van tijdige reservering.

IS MIJN KAART NOG GELDIG?

Heeft u al bij ons betaald, dan is de looptijd van uw abonnement/badenkaart die nog openstond voor de laatste lock-down, ook de looptijd die er nu nog openstaat (ingaande 7 juni). We hebben dus de geldigheid gedurende de verplichte sluiting voor u bevroren.

KAN IK ALLES RESERVEREN?

Jazeker, alles staat op dit moment open voor reservering en dus ook met sauna, beauty zonder sauna, lekker sauna met een hammam of wat u ook maar wil!

OPGIETINGEN RESERVEERT U BIJ BINNENKOMST

Met heel veel mensen in een klein hok, kan dat wel? Ja, dat wil zeggen: we doen alle belevingen op basis van voldoende ruimte en hebben dus een bepertk aantal kaartjes per sessie beschikbaar. Een opgieting/beleving met veel stoom en etherische olie is natuurlijk super gezond en verantwoord door de thermische desinfectie en remming van de luchtstromen door een hoge RV.

We zien al boven de 50 graden (onderste bank van een milde sauna of in een stoombad) sterke ineffectiviteit. Boven 60 graden is er 0% kans op virale replicatie en daarom is juist de sauna misschien wel de veiligste plaats op aarde! En dan hebben we het nog niet over de enorme weerstand die je kunt opbouwen door goede saunarondjes te maken. Gewoon niet te dicht op elkaar in het (kleine) rijtje voor de deur, dan kan iedereen verder genieten van ruimte, rust en ontspanning met grote mate van exclusiviteit!

TIPS & TRICKS

OPGIETINGEN

We doen dagelijks minimaal 5 heerlijke exclusieve sessies in de Kelo stammensauna. In een kleine groep genieten van de beste etherische oliën, met een heerlijke sauna bodypakking en iets lekker als toetje! Ook zijn er regelmatig honing-, cooling-down en banjasessies. Laat u verrassen en geniet van optimale beleving gebracht vol passie door onze goed getrainde saunameesters.


Te reserveren bij aankomst

voor € 2,95


Waarmee kan ik

u van dienst zijn?

Vul uw gegevens en uw vraag in, we zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Check wel uw gegevens goed, anders kunnen we u niet bereiken!

Om SPAM melding te voorkomen, zet ons adres info@leeuwerikhoeve.nl even bij de vertrouwde afzenders!

Wilt u toch iemand aan de lijn?

Heeft u een ogenblik geduld…

De wachtrij valt mee, maar…

Deze periode zijn we niet hele dagen aanwezig. Vooralsnog zijn onze receptionistes in elk geval op woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 13:00 aanwezig en wellicht langer.

U kunt het dan dus prima proberen, maar mailen blijft voor ons altijd handiger!

LeeuwerikHoeve receptie

0511 481 990