TOEGANG ZONDER TESTEN

Burgum 17 / 09 / 2021

GOED NIEUWS: RUST, RUIMTE EN ONBEZORGD GENIETEN!

Afgelopen dinsdag ontvingen we signalen via de branche tamtam dat er vanaf 25 september een verplichting zou zijn van de QR-corona-app en bijbehorende toegang regels. Even later was er ander nieuws omdat we niet aan de horeca gelieerd zouden zijn. Uiteindelijk kwam gisteren van branche vereniging VNSWB bevestiging:

maximale bezetting < 70%

vrij toegang toegestaan zonder QR-app of testen

voldoende ruimte tussen gasten

Uitsluitend bij toegang tot restaurant binnen dient u een Corona Toegangsbewijs te hebben (via CoronaCheckApp)

Niet verplicht testen, gewoon ontspannen inchecken en een dagje wellness beleven! Wilt u of kunt u geen app laten zien met de QR code, geen probleem, dan vinden we voor u een plek op het terras.

RUIMTE

Minder gasten gaf ons natuurlijk wel een aantal uitdagingen. Zo wil je voldoende ruimte behouden in de rij voor de opgietingen, die we dus weer redelijk als vanouds mogen uitvoeren. Ook willen we onze sauna liefst aanbieden aan onze trouwe gasten en hun vrienden. We kunnen niet gratis uw plekje afstaan aan iemand die we wellicht maar 1 keer binnen halen en u in de kou laten staan.

Dat betekent echter wel een flinke deuk in de inkomsten, terwijl we die na het grote verlies van afgelopen tijd best hard nodig hebben.

WAT STAAT ONS TE DOEN?

Geen mega scherpe kortingen, geen gratis kaartjes via loterijen, ga zo maar door. Betekent wel dat we natuurlijk met ons prijsbeleid aan de gang moeten. Nee, niet dat alles duurder wordt, integendeel; we zijn een van de weinigen die VANAF 2019 juist niets met de prijzen gedaan hebben! Horeca blijft dus hetzelfde, behandelingen hetzelfde, entreeprijs hetzelfde, wat wordt er dan anders?

EXCLUSIEF

De komende jaren gaan we nog meer doen wat we eigenlijk altijd al wilden, exclusiviteit bieden en een mooi product met rust en ontspanning! Meer waar voor uw geld, nog meer service, hogere kwaliteit en rust, ruimte en ontspanning voor alle gasten. Betekent helaas dus wel dat de scherpste acties, grootste kortingen en de gratis producten weinig zullen voorkomen. Meer kwaliteit en exclusiviteit, dat is ook meer waard. Overigens gaat de badenkaart actie weldegelijk door in oktober, echter voor een andere prijs dan u wellicht gewend bent, anderzijds ontvangen wij u heel graag de hele maand oktober feestelijk in ons restaurant voor 12:00u met een heerlijke kop koffie of thee en vers appelgebak (gratis).

RESERVEREN VERPLICHT

Reserveren blijft verplicht, waarbij we u vragen zich te houden aan de geschatte tijd van aanvang. Puur om drukte bij de balie te voorkomen, vragen we u niet langer dan een half uur eerder of later te komen dan u aangeeft bij de reservering.

GEZONDHEIDSCHECK

Bij uw reserveringsbevestiging en bij binnenkomst ziet u de 5 vragen waarop u NEEN zou moeten kunnen antwoorden. Is van de vragen 1 beantwoord met JA, verzoeken wij u ons te bellen/mailen en thuis te blijven.

OPGIETINGEN

We hebben geluisterd naar onze gasten en overwogen wat we met de belevingen moeten gaan doen. We willen niet elke dag 5x alleen maar dezelfde mensen een kans bieden en blijven dus met kaartjes werken. Omdat de aantallen op dit moment het niet toelaten dit gratis te doen blijft het betaald, echter de sauna pakking die we uitdelen doen we niet meer midden in de opgieting, het wordt u al bij binnenkomst aangeboden om de rust en ontspanning te bewaren. Ook ontvangt u een heerlijke versnapering na de sessie, vloeibaar of in vaste vorm. Er mag ook weer iets meer met muziek, meer met beweging en het enige wat u hoeft te doen is tijdig reserveren en genieten!

WELLNESS

We beseffen dat wellness een kostbaar product is, zeker zonder kortingen. We gaan het dan ook niet helemaal onmogelijk maken om voordelig naar de sauna te komen. Naast de actie 10-badenkaart in oktober, bieden we bijvoorbeeld ook een avondbadenkaart aan, vergelijkbaar in prijs met de badenkaart van afgelopen jaren. Dit en andere leuke dingen blijven we proberen om het u zo goed mogelijk te mogen bedienen, nu en ook nog over 20 jaar!


Met een ontspannen en zeer liefdevolle groet,


Team LeeuwerikHoeve

Alles wat veel gevraagd/gedacht wordt…


Sauna's zijn weer open en zonder testen, zonder mondkapje, maar met gepaste (1,5m) afstand en ruimte voor elkaar! Net als bij ons normaal is dus…

ABONNEMENT OF BADENKAART?

Vanaf 7 juni 2021 zijn de sauna's dus weer open en dat betekent dat er weer heel veel kan. We willen de LeeuwerikHoeve echter niet overbevolken, niet te veel gasten tegelijkertijd en hanteren dus een bezettingsgraad van maximaal 60%. Helaas hebben we weinig ruimte om acties te doen, als ze er zijn, dan vaak tijdelijk en absoluut onder voorwaarde van tijdige reservering.

KAN IK ALLES RESERVEREN?

Jazeker, alles staat op dit moment open voor reservering en dus ook met sauna, beauty zonder sauna, lekker sauna met een hammam of wat u ook maar wil!

OPGIETINGEN RESERVEERT U BIJ BINNENKOMST

Met heel veel mensen in een klein hok, kan dat wel? Ja, dat wil zeggen: we doen alle belevingen op basis van voldoende ruimte en hebben dus een bepertk aantal kaartjes per sessie beschikbaar. Een opgieting/beleving met veel stoom en etherische olie is natuurlijk super gezond en verantwoord door de thermische desinfectie en remming van de luchtstromen door een hoge RV.

VEILIG MET ELKAAR IN DE SAUNA?

We zien al boven de 50 graden (onderste bank van een milde sauna of in een stoombad) sterke ineffectiviteit. Boven 60 graden is er 0% kans op virale replicatie en daarom is juist de sauna misschien wel de veiligste plaats op aarde! En dan hebben we het nog niet over de enorme weerstand die je kunt opbouwen door goede saunarondjes te maken. Gewoon niet te dicht op elkaar in het (kleine) rijtje voor de deur, dan kan iedereen verder genieten van ruimte, rust en ontspanning met grote mate van exclusiviteit!

TIPS & TRICKS

OPGIETINGEN

We doen dagelijks minimaal 5 heerlijke exclusieve sessies in de Kelo stammensauna. In een kleine groep genieten van de beste etherische oliën, met een heerlijke sauna bodypakking en iets lekker als toetje! Ook zijn er regelmatig honing-, cooling-down en banjasessies. Laat u verrassen en geniet van optimale beleving gebracht vol passie door onze goed getrainde saunameesters.


Te reserveren bij aankomst

voor € 2,95


Waarmee kan ik

u van dienst zijn?

Vul uw gegevens en uw vraag in, we zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Check wel uw gegevens goed, anders kunnen we u niet bereiken!

Om SPAM melding te voorkomen, zet ons adres info@leeuwerikhoeve.nl even bij de vertrouwde afzenders!

Wilt u toch iemand aan de lijn?

Heeft u een ogenblik geduld…

De wachtrij valt mee, maar…

Deze periode zijn we niet hele dagen aanwezig. Vooralsnog zijn onze receptionistes in elk geval op woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 13:00 aanwezig en wellicht langer.

U kunt het dan dus prima proberen, maar mailen blijft voor ons altijd handiger!

LeeuwerikHoeve receptie

0511 481 990