SAUNA EFFECT

De beste methode voor een betere weerstand tegen griep en verkoudheid!

FACTS

Hitte reduceert de replicatie van virussen tot nihil (0), hoe vochtiger of warmer, hoe beter!

Sauna is gezond, en dat willen we graag zo houden!
“DE HETE SAUNA CABINE IS VOLGENS VELEN DE MEEST VEILIGE PLEK OP AARDE OM OP DIT MOMENT TE VERTOEVEN!”

Corona Update

LeeuwerikHoeve is ‘gewoon’ dagelijks geopend en zeker in deze tijden een goede plek om naartoe te gaan.

We houden natuurlijk de 1,5 meter aan, maar ja, dat doen we altijd al in de sauna. Drukke punten zoals opgietingen hebben we aangepast. We zwaaien niet meer met handdoeken de lucht van de ene naar de andere gast, maar maken de sauna heerlijk heet met onze “ijs op de kachel techniek” en gebruiken water voor de stuwing en neerwaartse verplaatsing van lucht. De hitte valt dus letterlijk op u, zonder enig risico!

Verder is reserveren wel verplicht, maar zijn we weer met alle faciliteiten geopend en (in soms beperkte hoeveelheden) toegankelijk voor publiek. Uiteraard doen we dat met een aantal Corona aanpassingen.

Hoe werkt het nu?

  • een intake gesprek met de 5 vragen of u of iemand in uw naaste omgeving ziek is of is geweest
  • overal de norm van 1,5 meter bij mensen van verschillende huishoudens (elkaar voldoende ruimte geven om veilig en gezond te sauneren)
  • verplicht reserveren voor de entree, behandelingen en belevingen (geen reguliere opgietingen, maar daarentegen wel hele lekkere warme geur- en klankbelevingen!).
  • Onze horeca is tot nader order gesloten. Wel bieden wij u van het huis op verzoek koffie en thee aan en u kunt een hapje krijgen van de chef, die dit naar wens voor u uit de keuken haalt. Geen echte commerciële horeca en gerechten dus, maar wel voor een goede gezondheid diverse “healthy” snacks, hapjes en mini broodjes.

Onze gasten houden zich vooralsnog keurig netjes aan de afspraken en letten scherp op de maximale aantallen per cabine. Gasten zeggen: “Het is nog meer ontspanning dan het al was” en “het gaat prima zo!”

Mocht u prangende vragen hebben, vul even het contact formulier hieronder in, of stuur een mail naar info@leeuwerikhoeve.nl met uiteraard enig geduld, gezien de vele vragen aan onze receptie en ook extra aandacht intern.

Een paar antwoorden op de veel gestelde vragen:

Mondkapjes zijn bij ons niet verplicht. Onze medewerkers dragen deze uiteraard wel.

Reserveren is verplicht en niet alleen voor behandelingen!

Voor de echte liefhebbers hebben we een veilig alternatief voor de opgietingen, diverse sessies per dag. Deze zijn dus beperkt beschikbaar en speciaal voor gasten die heel graag mee willen en rust, ontspanning of extra warmte willen ontvangen. U kunt voor deze geur-, klank- en/of warmte belevingen kaartjes afnemen bij de receptie.

Warme groet van het hele team,

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Heeft u gezondheidsklachten, kom dan NIET naar de sauna, maar vul het mail formulier in

We zullen uw mail zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en samen besluiten wat wijsheid is! Een annulering is geen probleem, echter ook niet altijd noodzakelijk.

Wij houden ons aan de landelijke adviezen en nemen uw ruimte en gezondheid serieus!

Bij alle sauna en thermen faciliteiten hebben we aangegeven hoeveel gasten gewenst zijn, om elkaar de ruimte te kunnen geven met de 1,5m norm!

VNSWB legt uit:

VEILIG NAAR DE SAUNA

Bekijk (klik op) het filmpje van branche vereniging VNSWB voor een veilig en gezond sauna bezoek

Hoe heter hoe beter, in de sauna ben je veilig!

Virus replicatie boven de 60 graden is ook bij COVID onmogelijk. Vochtige hitte vermindert tevens verspreiding

Bent u ziek, voelt u zich niet fijn, kom niet naar ons toe!

Neem contact op met de receptioniste wanneer u hoest, keelpijn heeft of griep verschijnselen!


Waarmee kan ik

u van dienst zijn?

Vul uw gegevens en uw vraag in, we zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Check wel uw gegevens goed, anders kunnen we u niet bereiken!

Om SPAM melding te voorkomen, zet ons adres info@leeuwerikhoeve.nl even bij de vertrouwde afzenders!

Wilt u toch iemand aan de lijn? Heeft u een ogenblik geduld…

Drukste momenten met de langste rij

Dagelijks van 11:00 – 12:30 en tussen 16:30 en 18:30 kan het erg druk zijn bij de receptie. Wij willen graag dat u geholpen wordt door een dame die alles weet van het bedrijf, maar dat doet ze ook voor gasten die al binnen zijn en willen in-/uitchecken…

LeeuwerikHoeve receptie

0511 481 990