Veel gestelde vragen

COVID – Uiteraard doen wij er alles aan om onze gasten veilig en gezond te laten sauneren. Dat betekent overal voldoende afstand, geen opgieting (wel belevingen met een kleine groep) en vooral gasten die aardig zijn voor elkaar en elkaar de ruimte geven die men nodig heeft!

BIJ SLECHT WEER

Ook bij slecht weer zorgen wij ervoor dat er nooit meer gasten aanwezig zijn dan er binnen kunnen begeven in een ruimte van meer dan 10m2 p.p.

VOL = VOL

RESERVEREN IS MOMENTEEL VERPLICHT! Kijkt u ook even naar het maximum aantal gasten dat in een cabine passend is (met 1,5m)

ANDERHALF METER!

Ook in de baden hanteren we de 1,5 meter afspraak, waarbij voorbij bewegen misschien even kan, maar naast elkaar hangen niet!


ONZE DEUREN BLIJVEN GESLOTEN OP:

1e paasdag, 1e pinksterdag en OUD-/NIEUWJAARSDAG


Op Hemelsvaartsdag, 2e paasdag, 2e pinksterdag en 1e + 2e kerstdag zijn wij geopend van 11:00 – 23:00 en 24 december 11:00 – 20:00


K I D S

Jongeren 12 – 18 jaar worden in beperkte aantallen toegelaten en alleen met tijdige reservering en onder begeleiding van een volwassene.

G E E N B A D K L E D I N G

Het dragen van badkleding is niet toegestaan. Buiten de wellness is een badjas verplicht! Slippers zijn overal verplicht, maar gaan niet mee de cabines in.

E T E N & D R I N K E N

Zelf mee gebrachte etenswaren en dranken mogen niet worden genuttigd tijdens uw verblijf. Dieet verplichtingen graag melden bij de receptioniste.

Gebruik van mobile telefoons, smartwatches of andere camera dragende apparatuur is soms LEUK, maar strikt verboden in de sauna!

Heeft u digitale apparatuur waarmee u denkt veilig in de sauna te kunnen begeven, laat het onze receptioniste even zien!

Ook wanneer u bereikbaar moet kunnen zijn en toch naar de sauna wilt, mail ons even. Wij lossen het graag voor u op!

SAMEN HOUDEN WE SAUNA NETJES,

MET PRIVACY, RUIMTE EN RESPECT; EEN GROOT GOED!

Damesdagen

Wij hanteren geen speciale dagen voor alleen dames of heren, om teleurstelling te voorkomen.

Badkleding

Badkleding is bij ons niet en nooit toegestaan! In de rust en horeca ruimten is een badjas verplicht!

Werken in wellness

Ondanks dat we een lekker vast team hebben, staan we altijd open voor een leuk gesprek. Wie weet…

LeeuwerikHoeve is dagelijks geopend

van 11:00 – 23:00 (zondag tot 22:00)

In verband met de COVID maatregelen vragen we u vriendelijk:

1
Reserveer tijdig uw sauna entree

Voorlopig blijft reservering verplicht om drukte te voorkomen

2
Kies eventueel uw behandeling

Beauty & Massage kunt u tevens zonder sauna bezoek reserveren

3
Houd u aan uw bloktijd afspraak…

… voor een goede ontvangst, fijne uitleg en soepele doorstroming

4
Geniet samen in wellness!

Geef elkaar de ruimte te genieten en ontvang zelf ook alle rust en respect

Receptie kwesties

Onze receptionistes staan graag voor u klaar.

Ze weten alles (bijna!) en vertellen u graag hoe het zit.

We merken echter dat het erg druk is, ook door extra vragen over reserveren met de voor 11:00

en na 14:00u op 0511 – 481 990.

Beter zijn we bereikbaar

via mail info@leeuwerikhoeve.nl

RESERVEREN LUKT NIET OF ER LIJKT IETS FOUT GEGAAN!

Geen paniek, geen probleem! Stuur ons liefst even een mail met de naam waarmee gereserveerd is en wat er wellicht fout kan zijn gegaan. We regelen het en bevestigen u.

MAIL GESTUURD MAAR IK KRIJG GEEN ANTWOORD
Check je SPAM box, vooral als je hotmail of gmail hebt kan de mail daar belanden. Je kunt ook van te voren al bij opties ons als vertrouwde afzender vermelden!
MAAR IK HEB HAAST…

We proberen u zo spoedig mogelijk te helpen, maar het kan soms (in deze tijden) erg druk zijn met vragen aan de balie! Het kan zijn dat de mail in uw SPAM of ONGEWENST mapje zit, wanneer u ons niet als vertrouwde afzender heeft toegevoegd.

Gaat uw vraag over vandaag of morgen, belt u dan even met de receptie, maar ook dan liefst voor 11:00 of na 13:00 (17:00 – 18:00 kan ook druk zijn!)

IK HEB EEN KAART OF VOUCHER VAN EEN EXTERNE ORGANISATIE

Kijk even goed op de website van de organisatie of de voucher geldig is. Vergeet niet uw code te verzilveren en bij de reservering op onze website aan te geven welke voucher u heeft!

LIEVER MEER INFORMATIE BIJ OPMERKINGEN DAN DAT U EEN ONGELDIG TICKET HEEFT!

Opgietingen

Op dit moment organiseren wij geen opgietingen, vanwege het verplaatsen van lucht van gast naar gast, maar organiseren we in een kleine setting met een beperkt aantal gasten diverse klank-, warmte- en geurbelevingen. Om dit exclusief te houden, voor gasten die heel graag een mooie beleving mee willen maken, is het puur op reservering met een kleine vergoeding.

DE BELEVINGEN:

Klankschalen beleving

Dagelijks proberen we een tijdstip voor u in te plannen waarop u ontspannen kunt genieten van een min-concert met klankschalen die u intens laten wegdromen. Deze sessies worden in de rustruimte met de luxe bedden of in de MAA sauna in medium warmte gehouden.

Honing beleving

Een warmte beleving met heerlijke geuren een heerlijke smeerbare honing. Verzachtend, verzorgend, beschermend, regenererend en gewoon echt lekker (eetbaar!).

Cooling down

Een heerlijke beleving met een warm begin in de sauna en een frisse tintelende koelte bij het naar buiten gaan. De saunameester legt u uit hoe dit kan en hoe u de kou weer van uw huid kunt verwijderen. Voelt u zich normaliter wat loom na de sauna, nu bent u weer helemaal fris!

Meer informatie over belevingen

We hebben diverse locaties waar we met regelmaat

klank, geur en warmte belevingen uitvoeren