PUUR GENIETEN

In onze bistro GENIET je van PUUR, VERS en GEZOND

(met de nodige guilty pleassures erbij natuurlijk!)

BORREL & LUNCH


PUUR GENIETEN

met verrassend

lekkere gerechten,

super vers, gezond

en (toch) heerlijk!

Onze kaart bevat gerechten met een variatie van culturen, smaken, kruiden en uiteraard van dieetwensen. Heeft u een allergie, vertel ons. Onze chefs bieden u altijd iets lekkers aan!

W I J N E M E N D E T I J D V O O R U!

Neemt u ook even lekker de tijd voor uzelf of wilt u juist snel genieten? Voor ons om het even, maar wij nemen altijd de gewenste tijd voor u!

In een landelijke omgeving, met de Friese gemoedelijkheid, geniet u bij ons op elk moment van de dag! Op elk plekje in de tuin, op het terras, in de serre, de opkamer of in het trendy maar gezellige restaurant brengen wij u de mooiste hapjes, het lekkerste eten en een uitgebreid assortiment aan dranken, à la carte of van het wisselende weekmenu. U bent hier altijd echt van harte welkom!

C H E F – H E N K P L A N T E N G A

Vers, kwaliteit, gezond,

mooi, ontdekken, leren

en verrassen…

"Die woorden vormen in die volgorde de kern waar het bij mij in de keuken om draait. Meer dan 80% dagvers maakt het zo veel gezonder!"

P R O D U C T E N

STREEK & SEIZOEN

"Het liefst werken we met streek- en seizoensproducten. Als ik in het menu een stukje Friesland naar voren kan brengen, zal ik het zeker doen!"

C R E A T I E F M E T S M A A k

PUUR GENIETEN is…

"Ik hoop u ook op culinair gebied een leuke, ontdekkende en

verrassende ervaring mee te geven"


Henk Plantenga – Chef-kok

thin

Wat onze gasten over ons zeggen

“Nu een aantal keren naar de Leeuwerikhoeve geweest, leuke sauna, door de week op avond altijd rustig. Nu ook voor het eerst een hapje gegeten, blij verrast in plaats van een standaard plate met sate en friet een heerlijke varkenshaas met zoete aardappelpuree en groente. Heerlijke plate! Wederom genoten"

Sjoerd en Manon

Google

“Heerlijke dag gehad in Leeuwerikhoeve! Prachtige moderne sauna zeer vriendelijk personeel, goede massages en uitstekende lunch! Aanrader!"

Remco

CREATIVE DIRECTOR

“Leeuwerikhoeve is absoluut een 5***** resort. Voordeel van dit resort is dat deze kleinschalig is.

Alles is netjes, verzorgd en schoon. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook Eric en zijn partner Gabriëlla (eigenaars) lopen rond om te zorgen dat je niks te kort komt.

De behandelingen worden met zorg gegeven en zijn echt een belevenis. Na een dagje bij Leeuwerikhoeve voel je je weer herboren ga je met een goed en relaxed gevoel naar huis."

Daisy

Google

v o l g o n s

Altijd op de hoogte van het lekkerste nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op

Facebook

Insta