Sublime Skin Anti Age

Uitgebreide reiniging en massage

Deze behandeling geeft direct resultaat met de huid verstevigende en liftende producten van Sublime Skin. Gecombineerd met de specifieke ‘active lift’ massage stimuleert het de celvernieuwing en geeft het je huid volume. Met een hoge mate van doeltreffendheid dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C.

Wat ervaar je?

We starten de behandeling met het epileren van de wenkbrauwen. Daarna beginnen we de gezichtsbehandeling met het tranquility

welkomstritueel om je in totale ontspanning te brengen.


Om de huid goed te reinigen gebruiken we Sublime Skin double peel fruitzuurpeeling die we aanbrengen op je huid. Deze fruitzuren hebben even de tijd nodig om in te werken en in de tussentijd krijg je een heerlijke hand, voet of hoofdhuid massage.


Nu de huid grondig gereinigd is kunnen we aan de slag gaan met het verwijderen van de onzuiverheden om vervolgens nog een active lift

gezichtsmassage aan te brengen met speciale olie aangepast op jouw huidtype. Tijdens het masker wat daarna wordt aangebracht, heb je opnieuw de keuze uit een heerlijke hand, voet of hoofdhuid massage.


Tot slot brengen we nog een tonic, serum en een dagcrème aan en geven we jou persoonlijk advies voor thuis.

Keuze uit 55 minuten en 85 minuten

82,50 / € 119,-


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.