Tuin en rustruimte

Koel af en relax in onze tuin en rustruimte

In je drukke leven is het soms lastig om een moment voor jezelf te nemen om weer op te laden. Het is van belang om in balans te blijven door regelmatig een rustpauze in te lassen. Je geest krijgt dan de tijd om alle

indrukken die het heeft gekregen te verwerken en een plaatsje te geven.

Ons wellness resort ligt in het rustige Friese landschap waar je de drukte van alledag even kunt vergeten. Bij ons is er volop gelegenheid om even dat momentje voor jezelf te pakken.

Laad even helemaal op in onze tuin of rustruimte en breng lichaam en geest weer in balans.

Wandelen, rusten en genieten

Maak een wandeling door onze heerlijke tuin en laat je

overspoelen door al het moois dat de natuur om je heen te bieden heeft.


Ervaar de schoonheid van het buitenleven en de kracht en puurheid van de elementen voor een instant geluksgevoel. Voel de rust terwijl je omringd bent door groen en geniet van een dutje op één van de comfortabele ligbedden in onze saunatuin.


Door de unieke ligging heeft de zon alle ruimte om je te verwarmen en de omheining biedt tevens voldoende privacy


Even lekker wegdromen

Helemaal niks doen, dat is ook genieten.

Ga een dagje offline en ontdek hoe fijn het is om even helemaal tot rust te komen. Zet je gedachten op stil en pak een moment voor jezelf in onze rustruimte.

Ga ontspannen liggen op één van de zachte bedden en verdwaal in een heerlijk boek. Of sluit je ogen en droom lekker weg. Vergeet de tijd en geniet van pure ontspanning.

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.