Restaurant

Puur Genieten van culinaire gerechten

Welkom in ons restaurant Puur Genieten. Pak een momentje

onverdeelde aandacht voor jezelf en geniet van trendy wellnessfood, healthy snacks of gewoon een lekker mals stukje saté. Wat je ook kiest, in ons restaurant kun je écht even zorgeloos genieten. Kies voor één van onze overheerlijke gerechten voor lunch of diner. Ook voor een goede kop koffie en andere lekkernijen ben je bij ons aan het juiste adres.


Bij mooi weer kun je buiten op het terras genieten van je culinaire gerecht of een verfrissend drankje. Of neem plaats op één van onze ligbedden in onze saunatuin en laat je in de watten leggen door onze bediening. Geniet van een hapje of drankje in de tuin of bij de openhaard in ons sfeervolle restaurant en maak je wellness dagje compleet.

Bij de koffie Kies je favoriete gebak

Heerlijk borrelen Geniet van een wijntje

Klassiekers Gewoon een lekker stukje saté

Trendy wellnessfood Healthy pokébowls en meer

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve - Buiten Saunatuin Ligweide Terras Zwembad

Puur en (h)eerlijk eten

Onze chef-kok Henk en zijn team werken hard om ervoor te zorgen dat er alleen maar topgerechten vanuit de keuken geserveerd worden.

Harmonieuze gerechten waarbij de klassieke bereiding op verrassende wijze wordt gecombineerd met eigentijdse accenten.

Kwaliteit staat voorop en daarom werken we enkel met pure en verse ingrediënten voor een uitstekende smaakbeleving. Dagelijks worden de mooiste producten van dichtbij geleverd. Puur van smaak en met passie bereidt.


Onze producten komen uit de directe regio zoals het vlees van de ambachtelijke slager Rijpma uit Gytsjerk, (h)eerlijke sappen en boerenproducten van Jansma uit Haule. Puur en (h)eerlijk genieten!


Elke week nieuw en verrassend

Iedere week stelt onze chef-kok Henk een bijzonder weekmenu samen in een verrassend thema.

Ben je benieuwd naar het menu van deze week? Houd dan onze social media in de gaten.

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.