Opgietingen

Traditionele opgietingen voor de liefhebbers

Neem even lekker de tijd voor jezelf, zet je gedachten uit en verdwijn uit de dagelijkse sleur en beslommeringen tijdens een ontspannende opgieting met bijpassende muziek.

Een opgieting is een heerlijk warme en super gezonde beleving die je dagje wellness helemaal compleet maakt. Met een handdoek verspreidt de saunameester warme lucht en diverse geurende etherische oliën door de sauna. Door de vochtige lucht ga je veel zweten waardoor je lichaam en huid worden gereinigd.

Iedere dag verzorgen onze saunameesters speciaal voor jou deze unieke belevenis tijdens je sauna bezoek. Een magische ervaring!

De beleving, inclusief introductie, duurt 15-20 minuten in totaal

Dagelijks gemiddeld 6 opgietingen (tijdens opgietdagen gemiddeld 10 opgietingen!)

LeeuwerikHoeve | Burgum | Tuin | opgieten | opgietdag | maandelijks | ontspanning

Wat is een opgieting?

Een opgieting of opgietsessie staat ook wel bekend als ‘Aufgus’ of ‘Löyly’ en vindt plaats in de ruime Kelo Aufguss stammensauna. Tijdens de opgieting giet de saunameester water en ijs met etherische oliën op

de kachel. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid in de sauna waardoor je de

temperatuur als warmer en intenser ervaart. De geur die hierbij vrijkomt wordt met behulp van een handdoek of waaier door de sauna gewapperd.

Een opgieting is super gezond voor je lichaam en huid. Doordat je meer gaat zweten wordt de doorbloeding van je huid actiever en ervaar je die sensationele belevenis voor lichaam en geest.

Bij een dagje wellness mag het ervaren van een opgieting niet ontbreken.

Naast de traditionele opgietingen ervaar je bij ons ook bijzondere rituelen.


Thema Opgietdagen

Met verschillende thema’s proberen we je huid, lichaam en geest blij te maken. Regelmatig bieden we je een extra body boost en zijn er diverse opgietsessies met unieke belevingen waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.

Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld met honing sessies, klankschalen, menthol kristallen, muziek thema’s en Russische banja rituelen.

Hou onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de volgende opgietdag en zorg dat je erbij bent!


Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.