Huisregels

Wij houden al onze medewerkers en gasten aan de afspraak het verblijf voor een ieder zo aangenaam mogelijk te maken. Gasten die handelen ten koste van elkaars gezondheid, rust, privacy of welzijn zijn niet welkom. LeeuwerikHoeve biedt u graag een aangenaam verblijf, een weldaad voor lichaam en geest. Om dit te garanderen hanteren wij de volgende huisregels:

Welkom

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom bij LeeuwerikHoeve. Jongeren onder 18 jaar worden beperkt toegelaten en alleen onder begeleiding van een volwassene.

Badkleding, slippers en badjassen

Het dragen van badkleding is niet toegestaan, het dragen van badslippers is echter overal verplicht, afgezien van bepaalde faciliteiten. Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant, rustruimtes en op het terras.

Gebruikte handdoeken zijn niet toegestaan in het restaurant en de relax ruimtes en mogen niet in saunacabines te drogen worden gelegd.

Persoonlijke verzorging en hygiëne

Persoonlijke verzorging als tandenpoetsen, scheren, etc. is niet toegestaan. Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Na gebruik van een sauna/stoombad is opnieuw douchen verplicht alvorens van een bad gebruik te maken. In de sauna dient u met het gehele lichaam op een handdoek plaats te nemen.

Respect voor rust en ontspanning

Om alle gasten optimaal te kunnen laten ontspannen dienen de meeste faciliteiten in rust en stilte gebruikt te worden. Bij faciliteiten waar stilte noodzakelijk is, wordt dit duidelijk aangegeven.

Saunameesters taken

Uitvoeren van een opgieting dient uitsluitend door medewerkers van LeeuwerikHoeve gedaan te worden of de door LeeuwerikHoeve uitgenodigde gast opgieters. Het is gasten niet toegestaan zelf substanties zoals geurende olie, noch water op saunakachels aan te brengen.

Consumptief gebruik

Zelf meegebrachte consumpties zijn doorgaans niet toegestaan (behalve wanneer als zodanig aangegeven bijvoorbeeld door de Corona maatregelen). In ons restaurant staan wij voor u klaar om u te voorzien van een drankje en hapje.

Ligbedden en andere relax faciliteiten

Het bezet houden en "reserveren" van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden, is niet toegestaan.

Persoonlijke waardevolle voorwerpen

Storend gedrag – verbaal of non-verbaal – en gewenste of ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen, na volledige betaling, LeeuwerikHoeve direct te verlaten.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rokerslounge!

Mobiele telefoons

Om de rust en privacy van andere gasten niet te verstoren is het meenemen en gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan.

Persoonlijke waardevolle voorwerpen

Uw persoonlijke eigendommen kunt u achterlaten in uw locker. LeeuwerikHoeve kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen

Annulering

Wanneer u uw afspraak minder dan 48 uur van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaak u 50% van het reserveringsbedrag in rekening te brengen. Bij annulering op de dag van behandeling bent u het gehele reserveringsbedrag verschuldigd.

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.