Beautiful Mommy Treatment

Massage voor lichaam en hoofdhuid

Geniet van de speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam. Juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Je verdient het om lekker in de watten gelegd te worden.

Je ligt comfortabel op je rug (of indien gewenst op je zij), met een optimale ondersteuning voor je hele lichaam. Deze ontspannende behandeling kan je helpen om je mentale gezondheid te verhogen, je slaap te verbeteren, pijnklachten te verlichten en minder vocht vast te houden.

Tijdens deze behandeling krijg je een heerlijke ontspanningsmassage van de voorzijde van je lichaam. Je benen, armen, schouders, nek en decolleté worden hierbij meegenomen. Desgewenst wordt ook je buik op zachte en ontspannende wijze gemasseerd. Dit mag je aangeven bij de specialiste. Daarna volgt een korte, maar heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een oppervlaktereiniging. Vervolgens brengen we een masker aan die past bij jouw huidconditie. Tijdens de inwerktijd van het masker krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage. Tot slot brengen we een toner en crème aan en krijg je van ons een passend advies voor thuis.

  • Ontspannende lichaamsmassage
  • Oppervlaktereiniging gezicht
  • Gezichtsmasker
  • Hoofdhuidmassage
  • Afsluitende gezichtsverzorging

55 minuten

82,50


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.