Beautiful Mommy Treatment

Massage voor lichaam en hoofdhuid

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Je verdient het namelijk om lekker in de watten gelegd te worden.


Geniet van de speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam. Juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Tijdens deze behandeling geniet je van een zachte en ontspannende

massage die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen die in verwachting zijn.

Je ligt comfortabel op je rug of soms op je zij, met een optimale ondersteuning voor je hele lichaam.


Deze massage kan je helpen om je mentale gezondheid te verhogen, je slaap te verbeteren, pijnklachten te verlichten en minder vocht vast te houden. Na afloop van de massage geniet je van een heerlijke gezichtsbehandeling die je huid een boost geeft.

Wat ervaar je?

Tijdens deze behandeling krijg je een heerlijke ontspanningsmassage van de voorzijde van je lichaam. Je benen, armen, schouders, nek en decolleté worden hierbij meegenomen. Desgewenst wordt ook je buik op zachte en ontspannende wijze gemasseerd.


Daarna volgt een heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit een oppervlakte reiniging. Vervolgens brengen we een masker aan op je gezicht die is aangepast op jouw huidconditie. Tijdens de inwerktijd van het masker krijg je een heerlijke hoofdhuidmassage.


Tot slot brengen we een toner en voedende crème aan en krijg je van ons een passend advies voor thuis.

55 minuten

82,50


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.