Cupping Massage

Goed voor de spieren en doorbloeding

Deze intensieve massage heeft een ontgiftend en reinigend effect op je lichaam. Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die afstamt van de Chinese natuurgeneeskunde, deze stimuleert de doorbloeding en heeft een direct detox-effect. Dit komt door de combinatie van intensieve en krachtige strijkbewegingen en wellness-cupping. De cups worden gebruikt om afvalstoffen vanuit dieper lichaamsweefsel naar het huid-oppervlakte te trekken. Dit verbetert de bloedsomloop en helpt blokkades op te heffen.

Om je lichaam eerst te laten ontspannen, beginnen we met verschillende klassieke massagetechnieken. Daarna brengen we de cups aan. De cups zuigen vacuüm en zo maken we langzame bewegingen over het lichaam. Het gebruik van de cups zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. De behandeling voelt stevig, maar tegelijkertijd geeft het ook een heel ontspannen gevoel.

Het kan zijn dat je na de behandeling nog tintelingen en een diepe warmte ervaart. Ook geven de cups een lichte roodheid op je huid, maar deze is niet blijvend.

Keuze uit 25 of 40 minuten

37,50 / 60


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.