Cupping Massage

Goed voor de spieren en doorbloeding

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die afstamt van de

Chinese natuurgeneeskunde. Deze massage stimuleert de doorbloeding en heeft een direct detox-effect. Je zintuigen worden wakker en je voelt de energie weer door je lichaam stromen. Dit komt door de combinatie van intensieve en krachtige strijkbewegingen en wellnesscupping.

De cups worden gebruikt om afvalstoffen vanuit dieper lichaamsweefsel naar het huidoppervlakte te trekken. Dit verbetert de bloedsomloop en helpt blokkades op te heffen. Deze intensieve massage heeft een ontgiftend en reinigend effect op je lichaam.

Wat ervaar je?

Om je lichaam eerst te laten ontspannen, beginnen we de behandeling met verschillende klassieke massage bewegingen. Daarna brengen we de cups aan op de rug. De cups zuigen vacuüm en zo maken we langzame bewegingen over het lichaam.


Het gebruik van de cups zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf ontgift. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en de huid. De behandeling voelt stevig aan maar tegelijkertijd geeft het ook een heel ontspannen gevoel.


Het kan zijn dat je na de behandeling nog tintelingen en een diepe warmte ervaart. Ook geven de cups een lichte roodhuid op je huid, maar

deze is niet blijvend.

Keuze uit 25 of 40 minuten

39,50 euro / 58,50 euro


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.