Deep Tissue Massage

Helpt blokkades op te heffen

Laat spanning los en breng je lichaam weer in balans met deze krachtige massage voor de spieren. De deep tissue massage zorgt er met langzame en diepe massage bewegingen voor dat stress en spanning verdwijnen.


Bij een dieptemassage wordt gebruik gemaakt van de ellebogen, onderarmen en knokkels om de bindweefsels rondom je spieren aan te pakken en los te maken. Spierspanningen en verklevingen verminderen en blokkades worden opgeheven.


Heb je last van opgehoopte spanning in zowel lichaam als geeft? Dan is deze massage perfect voor jou. De deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam en geest weer terug te brengen.

Wat ervaar je?

We maken met gebruik van vingers, duimen, onderarm en elleboog langzame, maar krachtige diepe bewegingen. De massage begint rustig, maar al snel wordt deze steviger en dat merk je meteen.

Zodra je pijnpunten geconstateerd zijn, zetten we wat meer kracht bij om de spieren los te maken totdat je heerlijk ontspannen bent.

Tijdens deze diepe massage is er veel aandacht voor de spieren en vloeit alle stress en spanning weg uit je lichaam.

Keuze uit 25, 40 en 55 minuten

39,- euro / 62,- euro / 79,- euro


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.