Lomi Lomi Massage

Relaxte en zachte massage

Waan je voor even in Hawaiiaanse sferen tijdens deze relaxte massage. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude massagetechniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en zintuigen herstelt en stimuleert.

Door de constante flow van lange en vloeiende massagebewegingen ervaar je een diepe ontspanning en worden blokkades in je energiebanen opgeheven. Je wordt niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen gemasseerd. Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. De spanning in het lichaam wordt als het ware weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam wordt gestimuleerd.

Na deze massage voel je je ontspannen en herboren.

Wat ervaar je?

TIjdens de Lomi Lomi massage wordt de gehele achterzijde van je lichaam gemasseerd met de handen en onderarmen. Het is een stevige, maar tegelijkertijd zachte en ontspannende behandeling waarbij blokkades worden opgeheven.

40 minuten

58,- euro


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.