Nek-schouders-rug massage

Neemt alle spanningen weg

Wil je even helemaal tot rust komen en volledig ontspannen? Gun jezelf deze heerlijke massage voor de nek, schouders en rug. Dit is de ideale massage voor iedereen die zich gespannen voelt of stijve spieren heeft.

We richten ons volledig op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn en dat is met name rond je nek en schouders.


Met rustige, krachtige en vloeiende bewegingen worden de spieren in je lichaam losgemaakt. Geniet van maximale ontspanning tijdens een zachte of juist stevige massage.

Na afloop zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel.

Wat ervaar je?

Tijdens de nek-schouders-rug massage worden je nek, schouders en rug uitgebreid gemasseerd door middel van verschillende massage technieken.

Desgewenst kunnen we meer focus leggen op een specifiek gebied waar je veel stress of spanning ervaart. We kunnen deze massage zowel op een zachte of stevige wijze uitvoeren.

25 minuten

39,- euro


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.