Orang Malu Massage

Goed voor de ademhaling en spijsvertering

Het Oosten en Westen ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen.


De Orang Malu massage is een combinatie van massagetechnieken. tijdens deze heerlijke stevige massage wordt zowel gebruik gemaakt van klassieke massage bewegingen als van verwarmde bamboestokken, die ook wel kayu’s worden genoemd. Daarnaast maken we gebruik van een verwarmde Orang Malu. Dit is een houten beeldje dat symbool staat voor bescheidenheid, kracht en energie. De kayu’s worden in warm water verwarmt en geven deze warmte tijdens de massage af aan het lichaam voor een ontspannend effect. Doordat er met de Kayu’s wordt gemasseerd gaat deze massage dieper dan een gewone massage.

Wat ervaar je?

Tijdens deze stevige massage gaan we de achterzijde van je

lichaam uitgebreid masseren.

De massage start met verschillende klassieke massage bewegingen. Vervolgens worden de verwarmde bamboestokken (kayu’s) en Orang Malu erbij gepakt en gaan we de spierknopen en dieper liggende blokkades in het lichaam stevig en goed aanpakken.


Deze unieke massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, en de bloed- en lymfecirculatie.

55 minuten

74,- euro


Geef een dagje wellness cadeau

Wil jij iemand verrassen met een ontspannen dag of behandeling?

Geef een LeeuwerikHoeve cadeaubon!

Al vanaf € 5,-

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.