Kelo Aufguss Sauna

Pure warmte uit dennenhout

Onze traditionele Kelo Aufguss sauna geeft je alle ruimte om

volledig te ontspannen. Deze authentieke Finse sauna neemt je mee naar Scandinavische sferen. Zodra je hier binnenstapt, ruik je de pure geur van dennenhout. 


Onze stammensauna is gemaakt van de boomstammen van eeuwenoude naaldbomen. De droge en harde structuur van deze boomstammen en het dak van mos zorgen ervoor dat de warmte binnen de sauna heel constant blijft. De lucht is hier prettig droog en de temperatuur heerlijk warm.


De luchtvochtigheid is hoog waardoor de temperatuur naast intens ook aangenaam voelt. Tevens een weldaad voor je luchtwegen en huid. Je warmt langzaam op in deze sauna en gloeit heerlijk na als je weer naar buiten stapt. Met een fris gevoel en zijdezachte huid als resultaat.


Ga lekker languit liggen op de eindeloos lange banken en geniet in volledige rust van de intense warmte in deze bijzondere sauna. Dat is

nog eens goed genieten!

80°C


Beleef verrassende opgietingen

Ervaar een sensationele belevenis voor lichaam en geest tijdens een opgieting.


Onze saunameesters verzorgen dagelijks bijzondere opgietingen in de Kelo Aufguss sauna.

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.