Last Minute reserveren

voor vandaag!

We doen ons best zo snel mogelijk een bevestiging te sturen. Sauna entree lukt bijna altijd, behandelingen graag even onder voorbehoud!

Probeer zo volledig mogelijk te zijn, bij het invullen van uw gegevens en wensen. Wij kunnen dan sneller schakelen en bevestigen.


Waarmee kan ik

u van dienst zijn?

Vul uw gegevens en uw vraag in, we zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Check wel uw gegevens goed, anders kunnen we u niet bereiken!

Om SPAM melding te voorkomen, zet ons adres info@leeuwerikhoeve.nl even bij de vertrouwde afzenders!

Wilt u toch iemand aan de lijn? Heeft u een ogenblik geduld…

Drukste momenten met de langste wachtrij…

Dagelijks van 11:00 – 12:30 en tussen 16:30 en 18:30 kan het erg druk zijn bij de receptie. Wij willen graag dat u geholpen wordt door een dame die alles weet van het bedrijf, maar dat doet ze ook voor gasten die al binnen zijn en willen in-/uitchecken…

Maps voor de route

Klik HIER of tik in:

Thermen LeeuwerikHoeve, Bergum

LeeuwerikHoeve receptie

0511 – 481 990

Werken in de wellness?

Het gebeurt regelmatig dat wij goede mensen zoeken voor de wellnessfuncties in ons bedrijf. We zijn immers langzaam aan het groeien. Werken in de horeca, beauty, wellness of op kantoor… hou onze website in de gaten!

HIERONDER ZIE JE DE HUIDIGE VACATURE! DEZE SLUIT WANNEER DE TELLER IS UITGETELD!

STAGE LOPEN?

In de horeca werken we regelmatig met stagiaires, echter zijn we wel kritisch. Denk je dat het iets voor jou is?


deze vacature sluit over:

MEDEWERKSTER

HUISHOUDING m/v 12 – 20u

(ook in het weekend!)

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Als je het hebt over een leuke vaste club van harde werkers, dan geldt dat zeker voor dit team! Mede door de sluiting in Corona tijd is ons "poets team" ondanks dat toch te klein geworden. Hygiëne en reinheid is voor ons absoluut een must en daarom zoeken we naar gepassioneerde professionals die schoonmaken in hun bloed hebben zitten. Wil jij vroeg in de ochtend al een halve dag gewerkt hebben, ben je ook een dag in het weekend beschikbaar en ben jij zo'n schoonmaak ster? Mail dan even je CV en motivatiebrief naar Peter vd Werf! Misschien kun je binnenkort beginnen. hr@leeuwerikhoeve.nl